Γιουρόπα Λιγκ: Πέφτει η ευρωπαϊκή αυλαία για Ολυμπιακό

Γιουρόπα Λιγκ: Πέφτει η ευρωπαϊκή αυλαία για Ολυμπιακό

Το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Ναντ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Ναντ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποχαιρετήσει ήδη τη διοργάνωση, θέλουν όμως να κλείσουν τη φετινή τους παρουσία πετυχαίνοντας, έστω και αργά, την πρώτη τους νίκη. Βέβαια όσο και αν το σώμα θα βρίσκεται το βράδυ στο «Καραϊσκάκη», είναι δεδομένο ότι το μυαλό των παικτών και του Μίτσελ θα βρίσκεται στη Λεωφόρο, εκεί δηλαδή όπου την Κυριακή το βράδυ θα δώσουν τον δικό τους τελικό για το πρωτάθλημα. «Σίγουρα είναι πρόβλημα το ότι προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα, στον οποίο δεν έχουμε ελπίδες για κάτι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Πάντως, ακόμα και αν είναι περιττό να το αναφέρω, σίγουρα με το ένα μάτι θα κοιτάμε και τον Παναθηναϊκό». Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το βράδυ στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ουσιαστικά με μια… πειραματική ενδεκάδα. Από την άλλη βέβαια, επειδή η Ναντ μαθηματικά διεκδικεί τη 2η θέση του ομίλου, ο Μίτσελ γνωρίζει ότι πιθανό μεγάλο ρίσκο στην ενδεκάδα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη βραδιά και συνεπώς ψάχνει και αυτός να βρει τη χρυσή τομή, μεταξύ του αγώνα με τους Γάλλους και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Καραμπάγκ υποδέχεται την ίδια ώρα τη Φράιμπουργκ. Η βαθμολογία: Φράιμπουργκ 13, Καραμπάγκ 7, Ναντ 6, Ολυμπιακός 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT