Ευρωλίγκα: Με Μπέικον ο ΠΑΟ κόντρα στην Παρτιζάν

Ευρωλίγκα: Με Μπέικον ο ΠΑΟ κόντρα στην Παρτιζάν

Η πρώτη εμφάνιση του Μπέικον θα γίνει απόψε (21.30) στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι θα βρεθούν ως αντίπαλοι ανάμεσα σε ανθρώπους που τους αγάπησαν και δέθηκαν μαζί τους.

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα δείξει σε κάποιο βαθμό αν και κατά πόσον είναι ο παίκτης που μπορεί να ανεβάσει τους «πράσινους» σε πιο ψηλό επίπεδο. Ο Αμερικανός φόργουορντ διαθέτει χαρακτηριστικά που έλειψαν από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και αν καταφέρει να προσαρμοστεί δίνοντας όλα όσα έδειξε πέρυσι με τη Μονακό, θα δώσει λύσεις σε κομμάτια του παιχνιδιού που κανείς άλλος δεν κατάφερε εδώ και πολύ καιρό.

Η πρώτη εμφάνιση του Μπέικον θα γίνει απόψε (21.30) στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι θα βρεθούν ως αντίπαλοι ανάμεσα σε ανθρώπους που τους αγάπησαν και δέθηκαν μαζί τους. Ο Ράντονιτς χαρακτήρισε τον Ζοτς ως τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, αλλά πρόσθεσε ότι παρά τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν, προέχει η νίκη σε ένα ματς που θα δείξει αν η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα, απέναντι σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο που έρχεται από συνεχόμενες επιτυχίες. Είναι το πρώτο παιχνίδι που ο Σέρβος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Συνελήφθη, έπειτα από μήνυση του Μήτογλου, η 48χρονη γιατρός που φέρεται να του χορήγησε απαγορευμένα σκευάσματα.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αναζητεί λύση για τη θέση «4», δεν θα είναι όμως ο Αγραβάνης που έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι. Οπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν θα προχωρήσει σ’ αυτή την επιλογή σεβόμενος τους οπαδούς της ομάδας που δεν θέλουν να δουν στα «πράσινα» έναν παίκτη που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό. Πρώτη επιλογή για τη θέση παραμένει ο Ντίνος Μήτογλου, αρκεί η απόφαση που εκκρεμεί για την υπόθεση ντόπινγκ να του επιτρέπει να αγωνιστεί σχετικά σύντομα στη διάρκεια της περιόδου. Η 48χρονη γιατρός που φέρεται να του χορήγησε απαγορευμένα σκευάσματα κατά την αποθεραπεία του μετά τον περυσινό τραυματισμό του, συνελήφθη προχθές έπειτα από μήνυση του Μήτογλου και στον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο ιατρείο της, βρέθηκαν φάρμακα με απαγορευμένες ουσίες.

Τα άλλα αποψινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: 21.15 Μπασκόνια – Μακάμπι, 21.30 Αρμάνι – Ρεάλ, 21.30 Μπάγερν – Εφές.

• Η Αρτεμις Σπανού (27 π. – 11 ριμπ.) οδήγησε την Πολκοβίτσε σε νίκη με 83-70 επί του Ολυμπιακού στο άδειο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT