Παναθηναϊκός: Δίχως νέα προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Δίχως νέα προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού

Δίχως νέα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως νέα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το τριφύλλι υποδέχεται τους Πειραιώτες (6/11, 19:30) με στόχο την ενδέκατη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Απόντες ήταν οι Αϊτόρ, Τρουϊγιέ και Φρόκου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν υποστεί ρήξη χιαστού και δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού: 

Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι «αιωνίων».

Πέραν του Πούγγουρα που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και των μόνιμα απόντων Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα στην προπόνηση. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT