Μουντιάλ 2022: Χάνει τη διοργάνωση ο Βέρνερ

Μουντιάλ 2022: Χάνει τη διοργάνωση ο Βέρνερ

Ο Γερμανός επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λειψία με τη Σαχτάρ στο φινάλε των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία σημαντική απουσία στη σύνθεσή της θα παραταχθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ η Γερμανία. Ο Τίμο Βέρνερ τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λειψίας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα, ο 27χρονος επιθετικός θα απουσιάσει μέχρι το τέλος του 2022. Ως εκ τούτου θα απουσιάσει από τη διοργάνωση του Κατάρ που ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου. 

Το πλήγμα είναι σημαντικό για τον Χάνσι Φλικ αφού ο Γερμανός επιθετικός έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν μέχρι σήμερα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει 19 εμφανίσεις με απολογισμό 9 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Βέρνερ έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Γερμανίας το 2017. Συνολικά έχει 55 διεθνείς συμμετοχές έχοντας σημειώσει 24 γκολ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT