ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Αραούχο και Τσούμπερ

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Αραούχο και Τσούμπερ

Έτοιμοι για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Σέρχιο Αραούχο και ο Στίβεν Τσούμπερ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμοι για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Σέρχιο Αραούχο και ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο αρχηγός της Ένωσης ξεπέρασε το οίδημα που τον ταλαιπώρησε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής. 

Ο Ελβετός επιθετικός προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά από αρκετές εβδομάδες. Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην αποστολή για Τρίπολη αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής εξαιτίας της μεγάλης αγωνιστικής του απραξίας.

Από εκεί και πέρα, από το πρόγραμμα της Παρασκευής απουσίασε ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο Ιρανός αμυντικός παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης για τρίτη διαδοχική ημέρα και θεωρείται απίθανο να προλάβει να είναι έτοιμος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τομ Φαν Βέερτ και το Ντομαγκόι Βίντα. Ο Ολλανδός επιθετικός ανεβάζει ρυθμούς αλλά δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Κροάτης έχει υποστεί θλάση και το επιτελείο της ΑΕΚ έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο φινάλε του πρώτου γύρου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT