Superleague, Λαμία – Βόλος 2-2: Πήρε βαθμό η ομάδα του Κώστα Μπράτσου

Superleague, Λαμία – Βόλος 2-2: Πήρε βαθμό η ομάδα του Κώστα Μπράτσου

Η Λαμία προηγήθηκε δύο φορές αλλά ο Βόλος έδειξε αντίδραση (2-2) σε έναν απολαυστικό αγώνα για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λαμία προηγήθηκε δύο φορές αλλά ο Βόλος έδειξε αντίδραση (2-2) σε έναν απολαυστικό αγώνα για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague. Η αναμέτρηση είχε γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες.

Η γηπεδούχος ομάδας έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει πλέον 21 και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό όταν ο Σλίβκα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι. Η Λαμία βρήκε γκολ στο 10’ όταν ο Ντε Βινσέντι έκλεψε την μπάλα και σούταρε έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Φέστα έχασε νέα ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα με τον Τσιλούλη.

Ο ρυθμός του αγώνας ήταν γρήγορος με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν ανοιχτά. Στο 29’ ο Βόλος είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μπαριέντος ενώ λίγες στιγμές αργότερα η Λαμία βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Τσοκάνης έδιωξε το πλασέ του Μανούσου.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσιλούλη και τον Μανούσο. Στο 38ο λεπτό ο Βόλος ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Φερνάντες αλλά οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα ένα λεπτό αργότερα με τον Νούνιες.

Ο Βόλος βρήκε και πάλι απάντηση στο νέο προβάδισμα της Λαμίας. Στο 56ο λεπτό ο Μπαριέντος σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία με τον Τσιλούλη αλλά ο Κλέιμαν ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 60’ ξεκίνησε να βρέχει στη Λαμία, γεγονός που επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Ο Κλέιμαν έδειξε την ετοιμότητά του δύο φορές, στο 65’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι και τέσσερα λεπτά αργότερα σε προσπάθεια του Μανούσου.

Στο 78’ η Λαμία είχε νέα καλή στιγμή αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν σε ετοιμότητα στην προσπάθεια του Μπεχαράνο. Οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα προσπαθώντας να βρουν το γκολ της νίκης.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μποάκι έκανε ωραία προσπάθεια, πλάσαρε αλλά ο Κλέιμαν ήταν σε ετοιμότητα.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες (Aσκόφσκι 83′), Ντε Βινσέντι (Μπεχαράνο 77′), Τσιλούλης (Γιακουμάκης 67′), Μανούσος (Μποάκι 76′)

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (Λούνα 46′), Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (Κούτσιας 67′), Νοκέρ (Μεθκίδα 46′), Πάολο Φερνάντες (Πίρινεν 85′), Οζέγκοβιτς (Ματίγια 86′).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT