Superleague, ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Σπανού

Superleague, ΟΦΗ – Ιωνικός 0-2: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Σπανού

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 2-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 2-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Οι Νικαιώτες έφτασαν τους 7 βαθμούς, όσους έχει και η ομάδα της Κρήτης. Ο αγώνας κρίθηκε με δύο γκολ του Μάντζη στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 6’ με σουτ του Σεμπά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ με αξιώσεις στην περιοχή αλλά το σουτ του Ντιουσέ κόντραρε σε αντίπαλα σώματα. Στο 11’ η ομάδα της Κρήτης έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ του Τοράλ αποκρούστηκε από τον Χουτεσιώτη.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό. Ο ΟΦΗ είχε νέα καλή στιγμή στο 20’ με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να διώχνει σε κόρνερ προσπάθεια του Τζου. Στο 25ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σεμπά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του Μάντζη έφυγε άουτ. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές στιγμές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά γκολ δεν μπήκε.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπήκε με απειλητική διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ όταν μετά από γύρισμα του Λοβέρα, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Μανδά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τον σκόρερ αλλά και τον Ελευθεριάδη. Η ομάδα της Κρήτης βγήκε μπροστά για να βρει ένα γκολ με τον Ιωνικό να έχει χώρους.

Στο 84ο λεπτό ο Μάντζης έκανε το 0-2 μετά από αντεπίθεση των παικτών του Δημήτρη Σπανού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT