Superleague, Ατρόμητος – Άρης 0-0: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Superleague, Ατρόμητος – Άρης 0-0: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος και ο Άρης έμειναν στο 0-0 σε αγώνα για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος και ο Άρης έμειναν στο 0-0 σε αγώνα για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς είναι στην έκτη θέση με 15 βαθμούς. Ο Ατρόμητος είναι στην 8η με 12 βαθμούς.

Ο Άρης μπήκε στον αγώνα με διάθεση να πάρει τον έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Ιτούρμπε στο 10’ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ του Φαμπιάνο ακυρώθηκε.

Στο 21’ ο Μαντσίνι εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η άμυνα του Ατρόμητου έδιωξε με άνεση. Ο αγώνας είχε πολύ χαμηλό ρυθμό με τις φάσεις να είναι λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου η ομάδα του Περιστερίου άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Στο 56΄ο Άρης βγήκε μπροστά με προϋποθέσεις αλλά ο Γκρέι δεν άφησε τον Μαντσίνι να εκτελέσει.

Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Τόσο ο Κούεν, όσο και ο Ρομπάιν δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κουέστα. Στο 63’ ο Γιαννιώτης έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Ετέμπο.

Οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα προσπαθώντας να… πιάσουν στον ύπνο η μία την άλλη, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στο 81’ ο Ατρόμητος απείλησε αλλά το σουτ του Κιάρτανσον κατέληξε άουτ. Στο 87’ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε προσπάθεια του Φαμπιάνο.

Ένα λεπτό αργότερα, ο τερματοφύλακας του Άρη έδιωξε σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ. Ο Γιαννιώτης έκανε σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια  του Μανού Γκαρσία στις καθυστερήσεις του αγώνα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT