Superleague, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άφησε πίσω της την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 19 βαθμούς. Στους 9 παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα που υπέστη την έκτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 2’ αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε το σουτ του Ζίβκοβιτς. Στο 8ο λεπτό ο Ίνγκασον πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σοάρες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για κράτημα του Σόρια στον Ολιβέιρα. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Η άμυνα του ΠΑΣ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη φάση στο 23’ με το σουτ του Κωνσταντέλια να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν σε παθητικό ρόλο και στο 40’ ο ΠΑΟΚ έχασε νέα ευκαιρία με τον Ολιβέιρα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 43’ με τον Παντελάκη.

Η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50’ απείλησε με τον Ροσέρο με τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ. Ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει μετά το 60’ με τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί την μπάλα με σχετική άνεση.

Στο 74’ ο Σάστρε σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σοάρες.  

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT