Ολυμπιακός: Ανέβασε τους τόνους και περιμένει…

Ολυμπιακός: Ανέβασε τους τόνους και περιμένει…

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι βρήκε πιο δυνατό τον Ολυμπιακό

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι βρήκε πιο δυνατό τον Ολυμπιακό. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχασαν τους βαθμούς της νίκης την τελευταία στιγμή του αγώνα, παρ’ όλα αυτά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο μόνο κέρδη μπορούν να τους αποφέρουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται πλέον «καυτή» τόσο στις δύο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου όσο βέβαια και με την επιστροφή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στον Ολυμπιακό, δεν σήκωσαν τους τόνους τυχαία. Ακόμη και η δήλωση του Γιάννη Βρέτζου για πιθανή αποχώρηση από το πρωτάθλημα, αν και επί της ουσίας μοιάζει αδύνατο να υλοποιηθεί, έγινε για να σταλεί το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, καθώς ο δρόμος μέχρι το φινάλε είναι μακρύς. Μπορεί κάποιοι να συμφώνησαν με την τοποθέτηση του στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που μετάφεραν και χθες στον πρόεδρο του Ολυμπιακού στις συνεχείς συσκέψεις που έγιναν (σήμερα θα γίνει το ΔΣ που είχε προαναγγελθεί), αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Εδώ δεν υπάρχει εγγυημένο συμβόλαιο όπως στην Ευρωλίγκα, για να μπορέσει να συντηρηθεί το ρόστερ, και έτσι πιθανή αποχώρηση σημαίνει αυτόματα και διάλυση της ομάδας. Εκτός από τον υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ στον πρόεδρο και στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, οι «ερυθρόλευκοι» θα χάσουν και το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο το οποίο αγγίζει τα 55 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ είναι δεδομένο ότι για να παίξουν στην Ευρώπη θα πρέπει, μέχρι να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία, να κατακτούν το Κύπελλο, άρα μιλάμε για απώλεια και άλλων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Κερδισμένος αγωνιστικά ο Ολυμπιακός, που συσπείρωσε την εξέδρα του.

Επίσης η επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ακόμη και στην κυβέρνηση, συσπείρωσε τον κόσμο. Ετσι αναμένεται τόσο αύριο στη Λιβαδειά όσο και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να υπάρξει μαζική παρουσία των οπαδών, κάτι που προανήγγειλαν και με χθεσινή ανακοίνωσή τους. Βέβαια, προκάλεσε και την απάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός, και είμαι κι εγώ Ολυμπιακός, έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα. Πού ήταν η εγκληματική οργάνωση;».

Μέσα σε όλα αυτά, Μίτσελ και οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρωθούν στα δύο ματς που ακολουθούν (Λεβαδειακός εκτός, ΑΕΚ εντός) και τα οποία είναι ισάριθμοι τελικοί για τους «ερυθρόλευκους», αφού με δύο νίκες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στην κούρσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT