ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κουλιεράκης

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης γυμνάστηκε ατομικά στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης γυμνάστηκε ατομικά στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς είχε ενοχλήσεις στο γόνατο για δεύτερη μέρα και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ιωνικό. 

Θεραπεία έκανε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Σημειώνεται ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Τσαούση, Λύρατζη και Νάρεϊ που έχουν μυϊκούς τραυματισμούς. 

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Δύο μέρες πριν τη “μάχη” κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια, παίκτες και τεχνικό επιτελείο καταστρώνουν τα σχέδια τους για το τρίποντο.

Η προπόνηση της Τρίτης (08.11) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε υψηλή ένταση και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης. 

Οι Γιάσμιν Κούρτιτς, Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έτρεξαν στο γήπεδο και συνέχισαν με πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν θεραπεία και δουλειά στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (09.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT