Superleague, Άρης – Λαμία 5-0: Άνετη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, Άρης – Λαμία 5-0: Άνετη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης επιβλήθηκε με 5-0 της Λαμίας για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague.

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 5-0 της Λαμίας για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση και έφτασε τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έφτασε τους 18 βαθμούς. Η Λαμία, που έμεινε από το 20ο λεπτό με δέκα παίκτες, είναι στην ενδέκατη θέση με 9 βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στον αγώνα με διάθεση να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει φάσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 6’ αλλά ο Ζερβίνιο ήταν οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κουέστα να δείχνει την ποιότητά του απέναντι στον Ντε Βινσέντι.

Στο 17’ ο Μαντσίνι έβγαλε τη σέντρα, ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Σαράνοφ για τον 1-0 της ομάδας του Άλαν Πάρντιου. Στο 20ο λεπτό η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχαράνο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Άρης συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 27’ ο Μανού βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο 33’ ο Ζερβίνιο έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, γύρισε την μπάλα και ο Πάλμα σκόραρε μέσα από την περιοχή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 3-0 στο 36ο λεπτό με τον Πάλμα και πάλι.

Η Λαμία είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ετέμπο στο 42ο λεπτό και στη συνέχεια απείλησε ξανά όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Βινσέντι, Αντέτζο και Τσιλούλης δεν μπόρεσαν να μπουν στην πορεία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο δεύτερος μέρος και είχαν δοκάρι στο 48’ με τον Φαμπιάνο. Ο Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 58ο λεπτό έκανε το 4-0 με τον Πάλμα να σημειώνει χατ τρικ στην αναμέτρηση.

Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Λαμία δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα ενώ ο Άρης είχε μία ακόμη καλή στο 81ο λεπτό και βρήκε πέμπτο γκολ με τον Γκρέι στις καθυστερήσεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT