Ευρωλίγκα: Τζάμπολ με κλειστά τα «παράθυρα»

Ευρωλίγκα: Τζάμπολ με κλειστά τα «παράθυρα»

Μία εβδομάδα που διχάζει ξανά το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι η τρέχουσα, καθώς παράλληλα με τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας οι εθνικές ομάδες δίνουν τις δικές τους μάχες για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ. Μία εβδομάδα που διχάζει ξανά το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι η τρέχουσα, καθώς παράλληλα με τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας οι εθνικές ομάδες δίνουν τις δικές τους μάχες για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η εθνική ομάδα αναχωρεί σήμερα για το Ηράκλειο, όπου την Παρασκευή (19.00) αντιμετωπίζει τη Λετονία στο πρώτο της αγώνα για τα «παράθυρα» του Μουντομπάσκετ, ενώ τη Δευτέρα (21.30) θα κλείσει τα ματς του Νοεμβρίου στο Βέλγιο.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα είναι άγνωστο ποιοι και πόσοι από τους διεθνείς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα την ενισχύσουν, αφού οι «ερυθρόλευκοι» αύριο (21.00) υποδέχονται την Παρτιζάν ενώ οι «πράσινοι» την Παρασκευή (21.30) την Μπασκόνια. Ακόμη και η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού η Φενέρ αγωνίζεται αύριο με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Πρέπει να μπει μια σειρά σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που συμβαίνει αποτελεί μεγάλο χτύπημα για το μπάσκετ. Η Ευρωλίγκα είναι μια σημαντική διοργάνωση, αλλά σε όλες τις χώρες η Εθνική πρέπει να έχει προτεραιότητα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας και της Εφές, Εργκίν Αταμάν.

Ταυτόχρονα, ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, αποκάλυπτε πως οι ισπανικές ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα δεν θα επιτρέψουν στους παίκτες τους να ενσωματωθούν στις εθνικές τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά τις περιπτώσεις των Μαρίνκοβιτς (Μπασκόνια) και Κάλινιτς (Μπαρτσελόνα).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT