Θα κινηθεί νομικά ο Ολυμπιακός

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οχι μόνο δεν πρόκειται να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλά θα δώσει και θα κάνει τα πάντα για να είναι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος της φετινής κούρσας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αφήσουν να περάσουν τα όσα κατά τους ίδιους συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο, καθώς, όπως αποφασίστηκε και στο χθεσινό Δ.Σ., αναμένεται να κινηθούν νομικά και άμεσα μάλιστα κατά εκείνων που θεωρούν ότι βλάπτουν τα αγωνιστικά τους συμφέροντα. Στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό οργανώνουν πλέον το δικό τους «μέχρι τέλους», όμως εδώ τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά, σε σχέση με αυτά που ισχύουν στο μπάσκετ, όπου η ευρωπαϊκή παρουσία είναι εξασφαλισμένη.

Απολογούνται τρεις

Από κει και πέρα, σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή της Λίγκας κλήθηκαν οι Κώστας Καραπαπάς, Γιάννης Βρέντζος και Δημήτρης Αγραφιώτης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες έχουν κληθεί για υβριστική συμπεριφορά, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύουν με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για διάστημα από 15 ημέρες έως έξι μήνες.

• Σύμφωνα με το «Don Balon», ο Κέιλορ Νάβας είναι ξανά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ρόλο «διαμεσολαβητή» παίζουν οι Μαρσέλο και Χάμες, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον Κοσταρικανό γκολκίπερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT