Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Αγραβάνη κόντρα στη Λετονία

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Αγραβάνη κόντρα στη Λετονία

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Αγραβάνη θα στερηθεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ στον αγώνα με τη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Αγραβάνη θα στερηθεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ στον αγώνα με τη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023. Ο Έλληνας φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο.

Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε ο παίκτης να προφυλαχθεί στην αναμέτρηση με τη Λετονία. Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ημέρες σχετικά με τη συμμετοχή του στο ματς με το Βέλγιο.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο απόψε (10/11) και θα επιστρέψει στην Αθήνα αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε  επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο έδειξαν ερεθισμό του κτενίτη μυός.

Αποφασίστηκε ότι στην αυριανή (11/11) αναμέτρηση με τη Λετονία δεν μπορεί να αγωνιστεί αφού θα υπήρχε ρίσκο επιδείνωσης, ακολουθεί ήδη το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει δοθεί και το Σάββατο που θα επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, εν όψει του αγώνα της Δευτέρας (14/11) στο Βέλγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT