Superleague, Ιωνικός – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, Ιωνικός – ΠΑΟΚ 0-3: Άνετη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 του Ιωνικού για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 του Ιωνικού για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε με άνεση στη νίκη. 

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα και έχει 22 βαθμούς. Η ομάδα του Λουτσέσκου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Βόλο στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έμεινε στους 7 βαθμούς. Οι Νικαιώτες ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη εστία στο 3’ αλλά ο Τσιγκρίνσκι έκοψε προσπάθεια του Ράφα Σοάρες. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να βρει χώρους.

Στο 12ο λεπτό ο Ιωνικός είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Σάκιτς. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καθαρές ευκαιρίες.

Στο 27’ ο Κωνσταντέλιας συνδυάστηκε με τον Ράφα Σοάρες. Ο τελευταίος έβγαλε συρτή σέντρα και ο Φελίπε Σοάρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της ομάδας του Λουτσέσκου. Επτά λεπτά αργότερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ολιβέιρα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Ζίβκοβιτς και τον Σβαμπ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Ολιβέιρα στο 52’ και τέσσερα λεπτά αργότερα σημείωσε τρίτο γκολ. Μετά από ωραία ανάπτυξη των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η μπάλα έφτασε στον Αουγκούστο που πλάσαρε επιτυχημένα τον Χουτεσιώτη.

Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο ΠΑΟΚ διαχειριζόταν με άνετη την αναμέτρηση ενώ ο Ιωνικός δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κοτάρσκι.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σοόυζα, Σάκιτς, Ρομαό (69′ Κάνιας), Φαντιγκά (83′ Μασάς), Λοβέρα (69′ Μεντόσα), Ελευθεριάδης (69′ Ιωαννίδης), Σεμπά (84′ Τσιμπσά), Μάντζης

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (76′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς (85′ Κουαλιάτα), Φ. Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (71′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71′ Τόμας)

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT