Μουντιάλ: απόντες και αξιοσημείωτα

Η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο ραντεβού του ποδοσφαίρου ξεκίνησε. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το Κατάρ και ο Ισημερινός ανοίγουν την αυλαία του Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο ραντεβού του ποδοσφαίρου ξεκίνησε. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το Κατάρ και ο Ισημερινός ανοίγουν την αυλαία του Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Την Ιστορία σίγουρα τη γράφουν οι παρόντες, όμως αρκετά είναι τα μεγάλα ονόματα που θα δουν τη διοργάνωση από την τηλεόραση. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι ο Ερλινγκ Χάαλαντ, καθώς η Νορβηγία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κατάρ, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο έμεινε εκτός η κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Ιταλία. Μεγάλοι απόντες επίσης οι Καντέ και Πογκμπά που λόγω τραυματισμού δεν κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, όπως και οι Βαϊνάλντουμ (Ολλανδία) και Μάρκο Ρόις (Γερμανία). Στα αξιοσημείωτα της φετινής διοργάνωσης η παρουσία των αδελφών Γουίλιαμς. Οι δύο παίκτες της Μπιλμπάο θα αγωνιστούν σε διαφορετικές Εθνικές, καθώς ο Ινιάκι θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Γκάνας και ο πιο μικρός, ο Νίκο, με αυτή της Ισπανίας. Οσον αφορά την πιθανότητα να βρεθούν αντίπαλοι, αυτή θα είναι στα προημιτελικά ή στον τελικό. Η μοναδική φορά που δύο αδέλφια είχαν παίξει σε διαφορετικές Εθνικές ήταν ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με την Γκάνα και ο Τζερόμ που είχε επιλέξει τη Γερμανία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT