Φαν Χάαλ: «Έχουν δίκιο οι φίλαθλοι που μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ»

Φαν Χάαλ: «Έχουν δίκιο οι φίλαθλοι που μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μάσησε τα λόγια του για το Μουντιάλ του Κατάρ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μάσησε τα λόγια του για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Ολλανδός προπονητής των «οράνιε» εξέφρασε την ανησυχία του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και σημείωσε ότι έχουν δίκιο οι φίλαθλοι που μποϊκοτάρουν τη διοργάνωση. 

Ο Ολλανδός εκλέκτορας είπε ότι η διοργάνωση δεν έπρεπε να γίνει στο Κατάρ. Σύμφωνα με τον ίδιο «το Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να  διεξάγεται στις πιο έμπειρες ποδοσφαιρικές χώρες».

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι οι εγκαταστάσεις και η οργάνωση είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. «Το γήπεδο προπόνησης που έχουμε δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Το ξενοδοχείο και η οργάνωση είναι φανταστικά. Ανυπομονώ πραγματικά για το τουρνουά, αλλά είναι πιο σημαντικό οι παίκτες μου να αισθάνονται το ίδιο», σημείωσε σχετικά. 

Ο Λουίς Φαν Χάαλ σχολίασε ότι είναι σημαντική η παρουσία των Ολλανδών φιλάθλων στη διοργάνωση. «Είναι φανταστικό που θα είναι εδώ», τόνισε στη συνέντευξη τύπου.

«Έχουν δίκιο οι φίλαθλοι που το μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ λόγω ανησυχιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά ελπίζω να παίξουμε τόσο καλά που στο τέλος του τουρνουά, όταν παίξουμε τον τελικό, θα παρακολουθήσουν στην τηλεόραση πόσο καλοί είμαστε», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT