Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 107-77: Ήττα για την ομάδα του Ράντονιτς στην Τουρκία

Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 107-77: Ήττα για την ομάδα του Ράντονιτς στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 107-77 από τη Φενέρμπαχτσε για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 107-77 από τη Φενέρμπαχτσε για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αυτή ήταν η έκτη ήττα για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 7 νίκες και 1 ήττα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 7-0 με δίποντο του Καλάθη. Το τριφύλλι απάντησε (13-9) με τον Μπέικον και έφτασε τη διαφορά στους δύο πόντους (14-12) με τρίποντο του Γουίλιαμς. Οι Τούρκοι έφτασαν στο 20-14 με τον Μόντλεϊ αλλά η ομάδα του Ραντονιτς με δέκα διαδοχικούς πόντους πήρε τα ηνία του αγώνα για το 20-24 με τον Γκουντάιτις. Ο Πονίτκα με μια εύστοχη βολή διαμόρφωσε το 22-25 της πρώτης περιόδου.

Οι Τούρκοι έκαναν την ανατροπή στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε στο 35-25 με τον Γιεκίρι με τον Παναθηναϊκό να μειώνει σε 35-28 με καλάθι και φάουλ του Μπέικον. Η Φενέρμπαχτσε συνέχισε να είναι εύστοχη και τρεις πόντους του Γουίλμπεκιν διαμορφώθηκε το 55-40 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο ίδιο μοτίβο ήταν και το τρίτο δεκάλεπτο. Το τριφύλλι δεν μπορούσε να αντιδράσει με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το 67-47 με τρίποντο του Γουίλμπεκιν. Η διαφορά ανέβηκε περισσότερα (71-49) με τον Γιεκίρι και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 78-55 με τρίποντο του Μαχμούτογλου.

Με τη διαφορά να φτάνει ακόμη και τους 27 πόντους (93-66) τα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία. Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν τους 100 πόντους (101-71) με τρίποντο του Χαζέρ δύο λεπτά πριν το τέλος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT