Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 88-85: Νίκη στην παράταση για το τριφύλλι

Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 88-85: Νίκη στην παράταση για το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 88-85 της Βίρτους Μπολόνια για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 88-85 της Βίρτους Μπολόνια για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Το τριφύλλι έφτασε τρεις νίκες στη διοργάνωση ενώ η ιταλική ομάδα έχει 5 ήττες.

Οι Ιταλοί μπήκαν καλύτερα στο ματς και πήραν τα ηνία από το πρώτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έφτασε στο 7-19 με τον Ογιελέγιε για να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο στο 12-21 με δύο βολές του Τεόντοσιτς.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια αντίδρασης στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι πράσινοι μείωσαν σε 28-30 με τον Γουόλτερς με τους Ιταλούς να έχουν σταθερά μία διαφορά 5-6 πόντων. Το τριφύλλι διαμόρφωσε το 38-41 του ημιχρόνου με τον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχτισαν σερί και μετέτρεψαν το 48-55 σε 62-55 με διαδοχικούς πόντους από Γουόλτερς, Λι και Γουίλιαμς. Η Βίρτους σκόραρε μετά από αρκετή ώρα με τον Τεόντοσιτς με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ 67-62 με εύστοχο τρίποντο του Γουίλιαμς.

Με δίποντο του Πονίτκα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 69-62 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 71-68 με τον Ζάιτεχ και πήραν τα ηνία του ματς (74-76) με τρίποντο του Τεόντοσιτς. Ο Λι ισοφάρισε για το 76-76 και οδήγησε τον αγώνα στην παράταση.

Με τρίποντο του Χάκετ η Βίρτους προηγήθηκε με 80-83 στο έξτρα πεντάλεπτο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με καλάθι και φάουλ του Μπέικον με τον Λούντμπεργκ να δίνει και πάλι προβάδισμα στους Ιταλούς. Ο Μπέικον με τρίποντο έφερε το τριφύλλι στο 86-85 ενώ στη συνέχεια οι Ιταλοί υπέπεσαν σε επιθετικό φάουλ. Ο Μπέικον οδηγήθηκε στις βολές και με απόλυτη ευστοχία διαμόρφωσε το 88-85 δίνοντας τη νίκη στο τριφύλλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT