Αζάρ: «Είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο, όχι για να στείλω πολιτικά μηνύματα»

Αζάρ: «Είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο, όχι για να στείλω πολιτικά μηνύματα»

Ο Εντέν Αζάρ εξέφρασε την αντίθεσή του στην κίνηση των Γερμανών διεθνών πριν τον αγώνα με την Ιαπωνία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εντέν Αζάρ εξέφρασε την αντίθεσή του στην κίνηση των Γερμανών διεθνών πριν τον αγώνα με την Ιαπωνία στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου του Μουντιάλ. Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ έκλεισαν τα στόματά τους στην ομαδική φωτογραφία, στέλνοντας μήνυμα στη FIFA και τους διοργανωτές.

Ο αρχηγός του Βελγίου σχολίασε ότι οι παίκτες είναι στο Κατάρ για να παίξουν ποδόσφαιρο. Όπως είπε, υπάρχουν άλλοι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να στείλουν ένα πολιτικό μήνυμα.

«Θα ήταν καλύτερα να μην το κάνουν και να κερδίσουν. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν είμαι εδώ για να στείλω ένα πολιτικό μήνυμα. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο κατάλληλοι για να το κάνουν. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Εντέν Αζάρ.

«Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για αυτό γιατί είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με κίτρινη κάρτα, θα ήταν ενοχλητικό για την υπόλοιπη διοργάνωση», πρόσθεσε ο αρχηγός του Βελγίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT