Μουντιάλ 2022: Κατάρ – Σενεγάλη 1-3: «Έσπασε το ρόδι» η ομάδα του Σισέ

Μουντιάλ 2022: Κατάρ – Σενεγάλη 1-3: «Έσπασε το ρόδι» η ομάδα του Σισέ

Η Σενεγάλη επιβλήθηκε με 3-1 του Κατάρ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Μουντιάλ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σενεγάλη επιβλήθηκε με 3-1 του Κατάρ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Μουντιάλ. Η ομάδα του Αλιού Σισέ σημείωσε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση του Κατάρ και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

Οι Αφρικανοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 4′ με τον Σαρ. Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να βγουν στην αντεπίθεση αλλά η τελική πάσα του Αφίφ ήταν εντελώς άστοχη. 

Η ομάδα του Αλιού Σισέ κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 28ο λεπτό ο Σαμπαλί σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 34′ ο Αφίφ έφυγε στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή, αλλά έχασε την μπάλα. Ο ποδοσφαιριστής του Κατάρ ζήτησε πέναλτι. 

Στο 41′ ο Κουκί έκανε μεγάλο λάθος, η μπάλα στρώθηκε στον Ντία κι εκείνος άνοιξε το σκορ. Η ομάδα της Αφρικής κατάφερε να μετουσιώσει την κυριαρχία της σε γκολ πριν από το τέλος του ημιχρόνου. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, το Κατάρ απείλησε με τον Αλί. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ντιεντχιού, με τρομερή κεφαλιά, έκανε το 2-0 για την ομάδα του Σισέ. 

Το Κατάρ προσπάθησε να βγει μπροστά. Στο 67′ η ομάδα του Φέλιξ Σάντσεθ είναι μεγάλη ευκαιρία με τον Μοχάμεντ.

Στο 78′ ο Μοχάμαντ έκανε ωραία κούρσα, έβγαλε τη σέντρα και ο Μουντάρι με κεφαλιά μείωσε για τους διοργανωτές. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Κατάρ στην ιστορία του Μουντιάλ.

Στο 84′ η Σενεγάλη έκανε το 3-1 με πλασέ του Ντιένγκ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Αχμέντ σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσεθ): Μπασράμ, Μιγκέλ (83′ Γουάντ), Μοχάμεντ, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ (83′ Σαλμάν), Αλ Χαϊντός (74′ Μουντάρι), Μουντιάφ (69′ Χατέμ), Μαντίμπο, Αλί, Αφίφ.

Σενεγάλη (Αλιού Σισέ): Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Γιάκομπς (78′ Π. Σισέ), Ντιαλό, Ν. Μεντί (78′ Π. Σαρ), Σαρ (74′ Εντιαγέ), Ντιατά (64′ Σις), Ντιεντιού (74′ Ντιένγκ), Ντία.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT