Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 77-58: Άνετη νίκη για την ομάδα του Ράντονιτς

Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 77-58: Άνετη νίκη για την ομάδα του Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 77-58 της Βιλερμπάν για τη δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 77-58 της Βιλερμπάν για τη δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το τριφύλλι έφτασε τις τέσσερις νίκες στη διοργάνωση. Η ομάδα του Πάρκερ υπέστη την έβδομη ήττα της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκός ήταν ο Μπέικον. Ο Αμερικανός σημείωσε 25 πόντους στα 27 λεπτά που αγωνίστηκε.

Με τρίποντου του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 7-4 στο πρώτο δεκάλεπτο. Το τριφύλλι έκανε σερί για το 13-6 με δύο βολές του Μπέικον με τους Γάλλους να μειώνουν με τον Τζάκσον. Ο Μάθιους διαμόρφωσε το 15-11 της πρώτης περιόδου.

Ο Γκουντάιτις έφερε την ομάδα του Ράντονιτς στο +6 (17-11) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στον πόντο με τον Φαλ αλλά ο Παναθηναϊκός είχε λύσεις και προσπέρασε με 11 (29-18) με τον Παπαγιάννη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και έφτασαν στο 39-24 του ημιχρόνου με τρίποντο του Λι.

Η ομάδα του Ράντονιτς μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε με 26 πόντους (52-26) με τρίποντο του Μπέικον. Το τριφύλλι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Γάλλους και με δίποντο του Παπαγιάννη έφτασε στο 66-37 της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Η Βιλερμπάν μείωσε  σε 72-55 με τον Τάιους αλλά ο Πονίτκα και ο Παπαγιάννης έφεραν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους για το 77-55 στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, που ήταν τυπική διαδικασία αφού τα πάντα είχαν κριθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT