Για την Kaizen Gaming, αθλητισμός και κοινωνία πηγαίνουν μαζί
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
για-την-kaizen-gaming-αθλητισμός-και-κοινωνία-πηγ-562164796

Για την Kaizen Gaming, αθλητισμός και κοινωνία πηγαίνουν μαζί

Δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της, μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες gametech εταιρίες παγκοσμίως ενισχύει έμπρακτα κάθε μορφή αθλητισμού σε όλες τις χώρες δραστηριοποίσής της.

Το να είσαι αθλητής είναι μια ξεχωριστή ιδιότητα. Πέρα από την αέναη προσπάθεια επίτευξης στόχων και την χαρά που τη συνοδεύει, ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς εμφανίζονται συχνά εμπόδια, είτε με τη μορφή τραυματισμών, είτε με την έλλειψη χρηματοδότησης και υποδομών. Τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα, σταθερή και πολύπλευρη στήριξη σε όλες τις εκφάνσεις του αθλητισμού προσφέρει η Kaizen Gaming.

Έχοντας καταφέρει να συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες gametech παγκοσμίως και αποτελώντας ένα ελληνικό success story συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρία, έχει θέσει ως πρωτεύον μέρος της αποστολής της την ουσιαστική ενίσχυση του αθλητισμού στις χώρες που δραστηριοποιείται.

 

Για την Kaizen Gaming, αθλητισμός και κοινωνία πηγαίνουν μαζί-1

Πιστή στο όραμα αυτό, στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της ενισχύοντας καταρχήν κορυφαίες ελληνικές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Σήμερα, διατηρεί συνεργασίες με τρεις από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ). Παρ’ όλα αυτά, αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και τα δημοφιλή αθλήματα. Στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, η εταιρία αποτέλεσε επίσημο χορηγό του μεγαλύτερου δρομικού γεγονότος της χρονιάς, του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας καθώς και υποστηρικτή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, μέσω της Stoiximan, του brand που η Kaizen Gaming  διαχειρίζεται σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, αποτελεί περήφανο υποστηρικτή των εθνικών ομάδων τόσο στην υδατοσφαίριση όσο και στον στίβο δίνοντας, έτσι, δυναμικό παρών και στην ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού που γεννήθηκε στην Ελλάδα βοηθώντας την προσπάθεια αθλητών που συχνά αγωνίζονται με περιορισμένα μέσα.

Εκτός από την χώρα μας, η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται και σε 10 ακόμα χώρες με το διεθνές brand Betano. Μέσω αυτού ενισχύονται ομάδες ποδοσφαίρου σε Ρουμανία, Τσεχία, Βουλγαρία και Πορτογαλία, με τις Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας να σημειώνουν πολλές επιτυχίες τα τελευταία 2 χρόνια. Επίσης, υποστηρίζονται ομάδες και της Λατινικής Αμερικής, στη Βραζιλία και τη Χιλή με την εταιρία να υποστηρίζει ένθερμα, μαζί με την αντρική, και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της U. de CHILE.

 

Για την Kaizen Gaming, αθλητισμός και κοινωνία πηγαίνουν μαζί-2

Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία και με όλα τα βλέμματα στραμμένα στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός στον κόσμο, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτές τις μέρες, η Kaizen Gaming, πέτυχε μια ιστορική συμφωνία αποτελώντας την πρώτη εταιρία αθλητικού στοιχηματισμού στον κόσμο που συνεργάζεται με τη FIFA, ως Επίσημος Ευρωπαϊκός Υποστηρικτής της. Το διεθνές της brand Betano κοσμεί, πλέον, όλα  τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων στο Κατάρ.

Ο αθλητισμός διέθετε πάντοτε έναν υπεύθυνο ρόλο καθώς φέρει διαχρονικά έντονο κοινωνικό πρόσημο. Η Κaizen Gaming, πιστή σε αυτό, μέσω του brand της Betano, δημιούργησε στην Πορτογαλία, το εκτεταμένο πρόγραμμα εταιρικης κοινωνικής ευθύνης, το πρόγραμμα Herois, το οποίο στηρίζει τα τελευταία 3 χρόνια ερασιτέχνες αθλητές που αποτελούν έμπνευση με την πορεία και την προσπάθειά τους. Ξεχωριστή περίπτωση, αποτελεί ο αγώνας και η εκστρατεία ενημέρωσης των Iron Brothers, των δύο αδελφών από την χώρα της Ιβηρικής, που με το παράδειγμά τους αποτελούν μάχιμοι πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και της ουσιαστικής στήριξης των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση. Η εταιρία θέλοντας να βοηθήσει ουσιαστικά τον κεντρικότερο στόχο που έχουν θέσει τα αδέρφια, εκείνον της ορατότητας, εξασφάλισε την παρουσία τους στην Ελλάδα και τη συμμετοχή τους στον αγώνα Ironman, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβρη, θέλοντας να συμβάλει στη μετάδοση του μηνύματός τους. Ο επιτυχής τερματισμός και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως η πίστη, η επιμονή και η θέληση, όταν βρουν την κατάλληλη υποστήριξη, είναι ικανές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT