Μουντιάλ 2022: Διπλό πλήγμα για τη Βραζιλία, τέλος από το τουρνουά Ζεσούς και Τέλες

Μουντιάλ 2022: Διπλό πλήγμα για τη Βραζιλία, τέλος από το τουρνουά Ζεσούς και Τέλες

Οι δύο παίκτες τέθηκαν νοκ άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο ματς με το Καμερούν

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διπλό «χτύπημα» δέχεται η Βραζιλία στην προσπάθεια που καταβάλλει στο Μουντιάλ του Κατάρ για να κατακτήσει τον 6ο παγκόσμιο τίτλο της. 

Ο επιθετικός Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο αμυντικός Αλεξ Τέλες τέθηκαν νοκ άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, μετά τους τραυματισμούς που «κληρονόμησαν» στο τελευταίο ματς της πρώτης φάσης των ομίλων με το Καμερούν, το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, οι δύο παίκτες δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν άλλο τη «Σελεσάο», καθώς τα προβλήματα τραυματισμών τους είναι αδύνατο να ξεπεραστούν άμεσα.

Ο Τέλες αντικαταστάθηκε στο 54ο λεπτό, ενώ 10 λεπτά μετά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Ζεσούς.   

Αμφίβολος ο Νεϊμάρ για το ματς με τη Νότια Κορέα

Αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Νεϊμάρ στο πρώτο νοκ άουτ ματς που θα δώσει η Βραζιλία στο Μουντιάλ του Κατάρ με τη Νότια Κορέα το βράδυ της Δευτέρας στο στάδιο «974» της Ντόχα.

Ο σταρ της «Σελεσάο» υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό του αστράγαλο στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Σερβία κι από σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις με μπάλα, όπως διευκρίνισε ο γιατρός της Εθνικής, Ροντρίγκο Λάσμαρ.

«Όσον αφορά στον Νεϊμάρ και τον Άλεξ Σάντρο (τραυματίστηκε στο μηρό) δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα ακόμα. Θα γίνει το Σάββατο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε το πώς αντιδρούν. Ανάλογα με την κατάστασή τους το επόμενο διήμερο, θα δούμε κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσουν», επισήμανε μετά την ήττα από το Καμερούν ο Ροντρίγκο Λάσμαρ.

Περισσότερη αισιοδοξία υπάρχει για τον πλάγιο μπακ, Ντανίλο (διάστρεμμα), για τον οποίο ο γιατρός της ομάδας ανέφερε: «Παρουσιάζει μια πολύ θετική εξέλιξη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT