Μουντιάλ 2022: Εκτός εαυτού ο Σαμουέλ Ετό, κλώτσησε οπαδό στο πρόσωπο (βίντεο)

Μουντιάλ 2022: Εκτός εαυτού ο Σαμουέλ Ετό, κλώτσησε οπαδό στο πρόσωπο (βίντεο)

Ο Αλγερινός φίλαθλος τον ρώτησε αν είχε πληρώσει τον διαιτητή του μπαράζ Αλγερία-Καμερούν

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ Σαμουέλ Ετό επιτέθηκε και κλώτσησε φίλαθλο που τον ειρωνεύτηκε αμέσως μετά τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με οπτικό υλικό που εξασφάλισε η εφημερίδα La Opinion.

Ο Ετό, σήμερα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν, επιτέθηκε στον Αλγερινό οπαδό που τον τράβηξε με κάμερα, ευρισκόμενος εκτός εαυτού με όσα ο οπαδός τού είπε.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα όταν ο Ετό, φεύγοντας από το γήπεδο, φωτογραφήθηκε με αρκετούς οπαδούς και μετά είχε συνομιλία με περαστικό που τον τράβηξε με κάμερα. Επρόκειτο για ένα Αλγερινό, γνωστό μπλόγκερ στη χώρα του, ο οποίος πλησίασε τον βετεράνο επιθετικό και τον ρώτησε εάν είχε πληρώσει τον διαιτητή του αγώνα μπαράζ Αλγερίας-Καμερούν, από το οποίο και πήρε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ το Καμερούν.

Ο Ετό τον έβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον, αλλά οι άνδρες της φρουράς του έσπευσαν να τον συγκρατήσουν. Ο Αλγερινός υποχώρησε αλλά ο Ετό δεν έλεγε να ηρεμήσει, ακούγοντας τον οπαδό να τον ειρωνεύεται.

Ένας άνδρας από το περιβάλλον του Ετό πήρε την κάμερα και την πέταξε στο έδαφος. Όταν ο Αλγερινός προσπάθησε να τη σηκώσει, ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν έφυγε από τα χέρια των υπαλλήλων ασφαλείας του και τον κλώτσησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ετό είναι πρεσβευτής για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Πηγή: La Opinion

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT