Πέρασε με 2-0 από Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Πέρασε με 2-0 από Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση «16») με τρία παιχνίδια χθες, η εγχώρια ποδοσφαιρική δράση επανάρχισε, υπενθυμίζοντας πως σε λίγες ημέρες μπαίνει τέλος στην πανδαισία του Μουντιάλ.

Την αρχή έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 2-0 πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα, παίρνοντας αυτό που ήθελε ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ στο 26΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντέλιας, ενώ ο Μπράντον σκόραρε στο 78΄ λίγο μετά την είσοδό του στο ματς. Στο 42΄ ο Κοτάρσκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπακαγιόκο αποσοβώντας την ισοφάριση.

Η Λαμία τα βρήκε σκούρα στην έδρα της από την Καλλιθέα μένοντας στο 1-1. Η αθηναϊκή ομάδ, που στην τελευταία φάση του ματς είχε σπουδαία ευκαιρία να πάρει τη νίκη σε δοκάρι του Κυνηγόπουλου, προηγήθηκε στο 80΄ με τον Λουκίνα, όμως στο 88΄ ο Μπεχαράνο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων της Γ΄ Εθνικής, Απόλλων Παραλιμνίου και Αγιος Νικόλαος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 (11΄ 62΄ Γκέκας – 17΄ Μινάς, 76΄ Σέχου).

Σήμερα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ρίχνονται κατά σειρά στη μάχη, αντιμετωπίζοντας Βόλο, Ατρόμητο και Κηφισιά αντίστοιχα, ανάβοντας έτσι τις μηχανές τους ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λιγκ 1 την επόμενη εβδομάδα.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ομάδα της Μαγνησίας στη Λεωφόρο (17.30), θέλοντας νίκη με «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς. Ο Πέρεθ συμπεριλήφθηκε στην 23μελή αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Πούγγουρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στους Περιστεριώτες (19.30) αναζητούν στην έδρα τους μια νέα αρχή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη μίνι προετοιμασία που έκαναν. Με «οδηγό» το φιλικό με τη Νότιγχαμ, δεν αποκλείεται θέση βασικού να πάρει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς ο Μαρσέλο, ενώ υποψηφιότητα για την 11άδα βάζουν οι Φορτούνης και Τζολάκης. Η ΑΕΚ με πολλές απουσίες (Βίντα, Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Αμραμπατ, Τσούμπερ, Ραντόνια) θα αντιμετωπίσει στη γειτονική Ριζούπολη (21.30) την πρωτοπόρο της ΣΛ2 Κηφισιά. Ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή και παίκτες από την ΑΕΚ Β΄. Οι μουντιαλικοί Πινέδα, Σιμάνσκι και Χατζησαφί υπολογίζονται κανονικά από τον Αργεντινό τεχνικό, σε αντίθεση με τους Γαλανόπουλο και Μαχαίρα, οι οποίοι επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT