ΑΕΚ: Μπαίνει χειρουργείο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Μπαίνει χειρουργείο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην προσπάθειά της να καλύψει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει τον β΄ γύρο στερούμενη έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο 27χρονος Σέρβος μέσος περνάει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Λαμία (εντός), Βόλο (εκτός), ΠΑΣ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Κηφισιά (Κύπελλο), Παναιτωλικό (εντός) και Ιωνικό (εκτός). Με δεδομένο πως ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις 4-5 εβδομάδες, ενδεχομένως να είναι και πάλι μάχιμος στο εντός έδρας ματς με τον Αρη (29/1), ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Παρά το γεγονός πως η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για οστικό οίδημα και είχε αποφασιστεί από κοινού το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί συντηρητικά, στις τελευταίες προπονήσεις που ο παίκτης άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, οι ενοχλήσεις έγιναν έντονες.

Πλέον ο Ματίας Αλμέιδα είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, την ώρα πάντως που στη διάθεσή του βρίσκεται ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από ανάλογη επέμβαση. Οι μεταγραφικές βλέψεις της Ενωσης, πλέον, στρέφονται στον 22χρονο Αμερικανό μεσοεπιθετικό Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT