Ευρωλίγκα: Στο Βελιγράδι ο Καμπάτσο, στην Πόλη ο Αντετοκούνμπο

Ευρωλίγκα: Στο Βελιγράδι ο Καμπάτσο, στην Πόλη ο Αντετοκούνμπο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξ αποστάσεως παρακολούθησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τις υποθέσεις του Φακούντο Καμπάτσο και του Αλεξ Αντετοκούνμπο αντίστοιχα, χωρίς να μπουν στη διεκδίκησή τους, παρά τα όσα έγραψαν διάφορες, ξένες κυρίως, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Ο Αργεντινός γκαρντ υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, ενώ ο Ελληνας φόργουορντ ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε έως το τέλος της περιόδου. Ο Καμπάτσο κατέληξε στο Βελιγράδι μετά την απόφαση της Ρεάλ να μη «ματσάρει» την προσφορά του 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως της σερβικής ομάδας, παρότι με τα χρώματά της είχε σε 113 αγώνες της Ευρωλίγκας 8,3 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Δεν θα έχει, όμως, δικαίωμα να κάνει ντεμπούτο μεθαύριο στο ΣΕΦ εναντίον του Ολυμπιακού, καθώς η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι τιμωρημένος με ban και πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει την οφειλή του για να κάνει μεταγραφές.

Αντίθετα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα πάρει αμέσως χρόνο στη Φενέρ λόγω της επέμβασης που θα κάνει ο Τζεκίρι και θα τον κρατήσει εκτός για δύο μήνες. Ο μικρός αδελφός του Greek Freak επιλέχθηκε το καλοκαίρι από τους Σικάγο Μπουλς, αλλά έπαιξε μόνο στη θυγατρική τους ομάδα στην G-League, όπου μέτρησε σε 12 αγώνες 11,7 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,3 μπλοκ. Επέστρεψε έτσι στην Ευρωλίγκα, μετά την περυσινή θητεία του στη Βιλερμπάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT