Ευρωλίγκα: Υψηλό εμπόδιο για Ολυμπιακό ο φορμαρισμένος Αστέρας

Ευρωλίγκα: Υψηλό εμπόδιο για Ολυμπιακό ο φορμαρισμένος Αστέρας

Ερώτημα η συμμετοχή Καμπάτσο, όπως και αυτή του Φαλ – Αύριο ο Παναθηναϊκός στην Πόλη κατά της Εφές

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ή χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο, ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι απόψε (21.00) ένα πολύ ψηλό εμπόδιο στον δρόμο της επιστροφής του Ολυμπιακού στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου πέτυχαν ένα εντυπωσιακό σερί έξι νικών από τότε που τους ανέλαβε ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς κι αν δεν είχαν αυτό το απρόοπτο στραβοπάτημα στην έδρα τους από την ουραγό Αρμάνι την περασμένη εβδομάδα, θα έφταναν στο ΣΕΦ καβάλα στο… άλογο, ως η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης τον τελευταίο μήνα. Ο Καμπάτσο θα τους δώσει έξτρα ενέργεια ειδικά μόλις προσαρμοστεί, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κάνει το ντεμπούτο του απόψε. Ο Ερυθρός Αστέρας κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διευθετήσει έγκαιρα ένα ban από την Ευρωλίγκα λόγω οφειλών του και μόνο αν τα καταφέρει μέχρι το απόγευμα θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το νέο μεταγραφικό του απόκτημα.

Ερώτημα η συμμετοχή Καμπάτσο, όπως και αυτή του Φαλ – Αύριο ο Παναθηναϊκός στην Πόλη κατά της Εφές.

Πρόβλημα έχει και ο Ολυμπιακός, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φαλ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από βαριά ίωση και έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Αντίθετα, ο Λαρεντζάκης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται. «Η ήττα από τη Βιλερμπάν είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας. Επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και όχι σε αυτό με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί. Ο βαθμός επικινδυνότητας είναι πολύ μεγάλος. Δείτε τα αποτελέσματα του Αστέρα τον τελευταίο 1,5 μήνα και θα το καταλάβετε. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά απέναντι στους Βιλντόζα και Νέντοβιτς αν θέλουμε να νικήσουμε», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής: 19.45 Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν, 21.00 Αλμπα – Μακάμπι, 21.30 Μπασκόνια – Βίρτους, 22.00 Ρεάλ – Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός παίζει αύριο (19.30) με την Εφές στην Πόλη, στο τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του τις τελευταίες δέκα ημέρες. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Μποχωρίδης (διάστρεμμα), ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Γκουντάιτις (ίωση) και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (ενοχλήσεις στη μέση), η οποία θα κριθεί σήμερα. Αντιθέτως, ο Γκριγκόνις μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας και λογικά θα παίξει, έστω για λίγο. Η Εφές ανακοίνωσε ότι ο αγώνας είναι ήδη sold out! Χθες οι Παπαγιάννης, Μπέικον, Λι και Μποχωρίδης επισκέφθηκαν τα παιδιά της παιδιατρικής κλινικής του «Μητέρα» και τους μοίρασαν δώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT