Σούπερ Λιγκ 1: Ο ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις, ο Ατρόμητος τους 3 βαθμούς

Σούπερ Λιγκ 1: Ο ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις, ο Ατρόμητος τους 3 βαθμούς

Ο ΟΦΗ είχε τα πάντα χθες στο Ηράκλειο: την πλήρη υπεροχή, τις φάσεις, τα στατιστικά, αλλά ο Ατρόμητος στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ, παίρνοντας τη νίκη (0-1) που τον βάζει και πάλι στη διεκδίκηση μιας θέσης στην προνομιούχο εξάδα της Σούπερ Λιγκ 1

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ είχε τα πάντα χθες στο Ηράκλειο: την πλήρη υπεροχή, τις φάσεις, τα στατιστικά, αλλά ο Ατρόμητος στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ, παίρνοντας τη νίκη (0-1) που τον βάζει και πάλι στη διεκδίκηση μιας θέσης στην προνομιούχο εξάδα της Σούπερ Λιγκ 1. Οι Περιστεριώτες κλείνοντας καλά τους διαδρόμους της περιοχής τους και αντέχοντας την πίεση άφησαν τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων να «σβήνουν» έξω από αυτήν και με τους 18 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει βρίσκονται πλέον στο -4 από τον έκτο της βαθμολογίας Αρη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος άφησε τον έλεγχο στους γηπεδούχους και βρήκε το γκολ στο 43΄ με ένα μονοκόμματο βολέ του Σουηδού Ερλινγκμαρκ λίγο έξω από την περιοχή. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να προηγηθούν μόλις στο 10΄ με τον Ντίκο, του οποίου το μακρινό σουτ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι στο 51΄ σκόραραν με τον Βούρο, που όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 65΄ το σουτ του Ντίκο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος που ξεκίνησε, με τα «στραβοπατήματα» των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού απέναντι σε Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα, αν μη τι άλλο προαναγγέλλει και μεταγραφική ενίσχυση για τους «αιωνίους». Στο «τριφύλλι» η αναγκαιότητα έγινε εμφανής στη Νίκαια λόγω και των τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ενας εξτρέμ και ένας επιτελικός μέσος αποτελούν τις προτεραιότητες προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις σε έναν απαιτητικό μήνα, όπως ο Ιανουάριος. Στον Πειραιά ήρθαν σε συμφωνία με τον Αρη για την απόκτηση του Μαντσίνι και επιθυμούν την επιστροφή του 29χρονου Κονγκολέζου Αρτούρ Μαζουακού για την κάλυψη του αριστερού αριστερού άκρου της άμυνας ύστερα από έξι χρόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Αντιθέτως, στην ΑΕΚ βλέπουν στο πρόσωπο του Τομ Φαν Φέερτ, που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ επί της Λαμίας, τον άνθρωπο που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, απελευθερώνοντας τους Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT