Ποδόσφαιρο: Μία από τα ίδια εντός και εκτός

Ποδόσφαιρο: Μία από τα ίδια εντός και εκτός

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφήνοντας πίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, και τα όσα καλά και άσχημα παρακολουθήσαμε τις τριάντα αυτές ημέρες, υπήρχε η ελπίδα πως κάτι θα άλλαζε, προς το καλύτερο, και στο δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Δυστυχώς η απογοήτευση ήταν άμεση, σχετικά με ό,τι είδαμε στις εξέδρες, αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτά που συνέβησαν στα Γιάννινα κατέδειξαν πως κανείς δεν ενδιαφέρεται να σταματήσει τους οργανωμένους οπαδούς να δημιουργούν επεισόδια. Αντιθέτως, όλα δείχνουν πως οι ΠΑΕ τους ανέχονται και τους αφήνουν ελεύθερους να δράσουν, όπου αυτές πιστεύουν πως τις εξυπηρετούν.

Πλέον, γίνεται λόγος για «μετακινούμενους χούλιγκαν». Οπως ακριβώς συμβαίνει και στις πολιτικές διαδηλώσεις, όπου μερίδα κουκουλοφόρων, που αποκαλούνται από την αστυνομία «αναρχικοί», προκαλεί τις γνωστές ταραχές. Αν πράγματι φτάσαμε σε αυτό το σημείο, τότε καλύτερα να επιστρέψουμε στην εποχή της καραντίνας του κορωνοϊού!

Οσο για τα αγωνιστικά; Τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό, μία… από τα ίδια. Οι όποιες δηλώσεις για ανάκαμψη και αντεπίθεση πνίγηκαν, όχι στη λίμνη, αλλά πάνω στο χορτάρι. Επιστροφές σε «αργή κίνηση», καμία προσήλωση στην αμυντική λειτουργία και, φυσικά, ουδεμία αντίδραση. Γεγονός που αποδεικνύει και την έλλειψη ψυχικών δυνάμεων, πέρα των φυσικών.

Κερδισμένη της ημέρας η ΑΕΚ, που δείχνει να έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό. Δεν σπαταλάει πλέον βαθμούς και ασχέτως των εμφανίσεών της μπορεί και παίρνει τις νίκες. Κάτι που απέτυχαν να κάνουν οι «πράσινοι» στη Νεάπολη, αν και είχαν τις ευκαιρίες να το πετύχουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT