Ευρωλίγκα: Μάχη με τον χρόνο δίνουν Γουόλτερς και Βεζένκοφ

Ευρωλίγκα: Μάχη με τον χρόνο δίνουν Γουόλτερς και Βεζένκοφ

Αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο κάνουν τα ιατρικά επιτελεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες να αγωνιστούν αύριο στον «ελληνικό εμφύλιο» για την Ευρωλίγκα ο Νέιτ Γουόλτερς και ο Σάσα Βεζένκοφ, αντίστοιχα

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο κάνουν τα ιατρικά επιτελεία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες να αγωνιστούν αύριο στον «ελληνικό εμφύλιο» για την Ευρωλίγκα ο Νέιτ Γουόλτερς και ο Σάσα Βεζένκοφ, αντίστοιχα. Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» αποχώρησε με διάστρεμμα από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, ξεκίνησε αμέσως εντατική θεραπεία και χθες έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Θεωρητικά οι πιθανότητές του να είναι στην αποστολή είναι καλές, δεν είναι σίγουρο όμως ούτε πόσο πολύ μπορεί να παίξει ούτε και πόσο μπορεί να πιεστεί.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» έχει ένα μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό, δεν αγωνίστηκε με την Καρδίτσα, ούτε πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση για να μην επιβαρυνθεί. Λογικά θα τεθεί στη διάθεση του Μπαρτζώκα, αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Περισσότερα και για τους δύο θα φανούν σήμερα. Αντίθετα, ο Μποχωρίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζεται. Το αποψινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: 20.00 Μπασκόνια – Ρεάλ, 21.05 Μακάμπι – Εφές, 21.30 Μιλάνο – Βαλένθια, 21.30 Παρτίζαν – Μπάγερν, 22.00 Μονακό – Ζαλγκίρις.

«Πυρά» Γιαννακόπουλου για τις καθυστερήσεις στο ΟΑΚΑ με «αγκάθι» τις θέσεις πάρκινγκ.

Ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλο μέτωπο ανοικτό πέρα από το αυριανό ντέρμπι. Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, η παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ έχει σκαλώσει με «αγκάθι» τη χρήση του πάρκινγκ των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως αποτυπώθηκε με αιχμηρή ανάρτησή του στα social media: «Πιο γελοίο τρόπο για να κάνετε πίσω για το γήπεδο δεν θα μπορούσατε να βρείτε. Γήπεδο χωρίς πάρκινγκ; Ξέρετε ότι είναι το μόνο που μπορεί να φέρει κάποια έσοδα και να κάνει τη συμφωνία κάπως συμφέρουσα για την ΚΑΕ και λέτε ας αλλάξουμε τον νόμο που εμείς φτιάξαμε, να το πάρουμε πίσω ώστε να πουν όχι από την ΚΑΕ και να το αξιοποιήσουμε όπως θέλουμε».

Στο θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν υπήρξαν εξελίξεις, παρά μόνο η δήλωση του Ετορε Μεσίνα ότι η Αρμάνι Μιλάνο είναι πλήρης στις θέσεις των γκαρντ «και δεν προβλέπονται περαιτέρω παρεμβάσεις». Ο Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην απόκτηση του ομογενούς άσου και φέρεται να έχει κάνει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ έως το 2024, αλλά οι αναμενόμενες κινήσεις της Φενέρμπαχτσε και της Μακάμπι μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT