Ευρωλίγκα: Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Γουόλτερς, δύσκολα ο Βεζένκοφ     

Ευρωλίγκα: Προλαβαίνει το ντέρμπι ο Γουόλτερς, δύσκολα ο Βεζένκοφ     

Οριακά «πράσινο» για τον Νέιτ Γουόλτερς και βαθύ «κόκκινο» για τον Σάσα Βεζένκοφ άναψε μετά τις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν από την αποψινή (21.00) αναμέτρησή τους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριακά «πράσινο» για τον Νέιτ Γουόλτερς και βαθύ «κόκκινο» για τον Σάσα Βεζένκοφ άναψε μετά τις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν από την αποψινή (21.00) αναμέτρησή τους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός γκαρντ των γηπεδούχων κάνει εντατική θεραπεία για το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και χθες έβγαλε ξανά ένα μέρος του προγράμματος, ένδειξη ενθαρρυντική για τη συμμετοχή του στο ελληνικό clasico, έστω κι αν δεν είναι έτοιμος στο 100%. Αντίθετα, ο Βούλγαρος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» έμεινε πάλι εκτός προπόνησης λόγω ενός προβλήματος στον προσαγωγό και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να παίξει απόψε, έστω και για λίγο. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την τελευταία στιγμή, με τους προπονητές τους να κρέμονται από τα χείλη των γιατρών καθώς αμφότεροι είναι πολύτιμα γρανάζια στη μηχανή των ομάδων τους.

«Πάντα ένας αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος. Πάντα παίζουμε για τους φιλάθλους μας και αυτό θα κάνουμε ξανά. Ο τρόπος που μας υποστηρίζουν είναι εκπληκτικός και για εμάς πολύ σημαντικός. Βέβαια, στο παρκέ πρέπει να σκεφτούμε μόνο τα πράγματα που αφορούν το μπάσκετ και να παίξουμε εξαιρετικά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει από την πλευρά του: «Εχουν κάνει sold out εδώ και τόσες ημέρες, περιμένουν αυτό το παιχνίδι πώς και πώς… Για εμάς είναι ένας αγώνας σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά για τους αντιπάλους μας είναι κάτι πιο σημαντικό από αυτό που φαίνεται». Σαφέστατοι ως προς τη σημασία του ντέρμπι ήταν τόσο ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θυμίζει «αγέλη πεινασμένων σκυλιών», όσο και Ντέρικ Γουίλιαμς: «Ολοι μιλούσαν γι’ αυτό το ματς από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, όλοι κοιτούσαν μπροστά το πρόγραμμα για να σημαδέψουν την ημερομηνία που παίζουμε με τον Ολυμπιακό»!

Τα άλλα αποψινά παιχνίδια για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας: 20.00 Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα, 21.00 Βιλερμπάν – Αλμπα, 21.30 Βίρτους – Φενέρμπαχτσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT