Εμπιστοσύνη σε Ράντονιτς δείχνει ο Παναθηναϊκός

Εμπιστοσύνη σε Ράντονιτς δείχνει ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ντέγιαν Ράντονιτς, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε χθες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ντέγιαν Ράντονιτς, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε χθες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα ο Μαυροβούνιος προπονητής βγήκε και ενισχυμένος από το τετ α τετ με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος του έδωσε το ελεύθερο να προχωρήσει σε όποιες αλλαγές κρίνει αναγκαίες, διαχειριζόμενος ο ίδιος το μπάτζετ. Ετσι όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις παικτών προκειμένου να βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Επίσης, ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχωρεί από την πρώτη ομάδα, όπου είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, και από εδώ και στο εξής τα καθήκοντά του θα σχετίζονται με τα τμήματα υποδομής και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του «τριφυλλιού». Για τα play-in του Basket Champions League, ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα στο Βίλνιους από τη Ρίτας με 85-62, ενώ το Περιστέρι, αν και πάλεψε, έχασε στη Γαλλία από την Ντιζόν με 89-80. Σήμερα (19.30) για την ίδια διοργάνωση η ΑΕΚ υποδέχεται την Τόφας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT