«Διαβολοβδομάδα» ξανά για Ευρωλίγκα και «αιωνίους»

«Διαβολοβδομάδα» ξανά για Ευρωλίγκα και «αιωνίους»

Ακρως σημαντική για την πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα είναι η πρώτη «διαβολοβδομάδα» για το 2023, με τους «αιωνίους» να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μομέντουμ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακρως σημαντική για την πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα είναι η πρώτη «διαβολοβδομάδα» για το 2023, με τους «αιωνίους» να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μομέντουμ. Για τους φορμαρισμένους «ερυθρολεύκους», που έχουν πατήσει κορυφή στη βαθμολογία (11-6), η αποψινή δοκιμασία (20.00) στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό –από την οποία έχασαν το νικηφόρο σερί τους στο ΣΕΦ– θα καταδείξει σε μεγάλο βαθμό αν μπορούν να διατηρηθούν μέχρι τέλους στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο.

Ο προβληματικός Παναθηναϊκός (6-11) απέναντι στη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη (21.30, OAKA) αναζητάει μια αντίδραση. Στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι ο Ντουέιν Μπέικον, που ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπώρησε, αλλά και ο Π. Καλαϊτζάκης. Αντιθέτως, αμφίβολοι παραμένουν οι Λι και Μποχωρίδης.

• Για εκβιασμό από τον υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη με τη στήριξη της κυβέρνησης κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα παραχώρησης του ΟΑΚΑ. Παράλληλα οι «πράσινοι» προαναγγέλλουν αγωγή κατά του Δημοσίου μιλώντας για «κοινούς εκβιαστές και σίγουρα εχθρούς του Παναθηναϊκού».

• Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του μετατρέποντας σε… περίπατο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, συντρίβοντάς τη με 111-71 για την 11η αγωνιστική της Basket League. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ με 72-71, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αγγίζει την ανατροπή από το -22. Τα άλλα αποτελέσματα: Ιωνικός – Καρδίτσα: 78-71, Προμηθέας – Αρης 64-61, ΠΑΟΚ – Απόλλων Π. 97-60, Κολοσσός – Λαύριο 90-87.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT