Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Στην Μπολόνια για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα»

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Στην Μπολόνια για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα»

Νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει σε τροχιά τετράδας θα επιδιώξει απόψε (21.30) ο Ολυμπιακός στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του αυτή την εβδομάδα, με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει σε τροχιά τετράδας θα επιδιώξει απόψε (21.30) ο Ολυμπιακός στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του αυτή την εβδομάδα, με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια. Η ήττα από τη Μονακό ήταν ένα πισωγύρισμα για τους «ερυθρόλευκους», που θέλουν να δικαιώσουν τον Σέρτζιο Σκαριόλο για τις φιλοφρονήσεις του: «Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στον α΄ γύρο, σε άμυνα και επίθεση. Μοιράζεται εξαιρετικά την μπάλα, έχει πολλή ενέργεια στην άμυνα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, να έχουμε καλή κυκλοφορία και να πάρουμε καλά σουτ. Είναι μεγάλη πρόκληση, οφείλουμε μπροστά στο κοινό μας να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δέχθηκε από τη Μονακό μόλις 64 πόντους κι όμως ηττήθηκε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε πολύ καλύτερη εικόνα στην επίθεση: «Πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερο παιχνίδι επιθετικά για να νικήσουμε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα, που έχει πληγωθεί από την αστάθειά της. Κερδίζει, για παράδειγμα, τη μια μέρα μέσα στη Βαρκελώνη και την επόμενη χάνει στην έδρα της από τη Ζαλγκίρις.

Με Βίρτους απόψε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας».

Η Βίρτους προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και θα παίξει στα όριά της για να γυρίσει την κατάσταση. Μην μας ξεγελάει η εύκολη νίκη μας στο ΣΕΦ. Τότε παίξαμε καταπληκτικά κι αυτοί βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα». Τα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια: 19.45 Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν, 20.00 Ερυθρός Αστέρας – Μονακό, 21.00 Αλμπα – Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (21.00) τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, έχοντας ουσιαστικά χάσει με τις έξι συνεχόμενες ήττες του κάθε ελπίδα να προλάβει τα πλέι οφ. Πρέπει να κάνει αψεγάδιαστη πορεία πρωταθλητισμού και δεν πείθει ότι μπορεί να το κάνει. Αποτελέσματα σε χθεσινούς αγώνες της 18ης αγωνιστικής: Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα 75-82, Μακάμπι – Παρτίζαν 90-81, Βαλένθια – Εφες 81-71.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT