Ευρωλίγκα: Δοκιμασία των «αιωνίων» με διαφορετικό ζητούμενο

Ευρωλίγκα: Δοκιμασία των «αιωνίων» με διαφορετικό ζητούμενο

Ο Ολυμπιακός βάζει απόψε (21.00) έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των ελληνοτουρκικών μπασκετικών αναμετρήσεων, υποδεχόμενος στο κατάμεστο και πολύ «καυτό» ΣΕΦ την Αναντολού Εφές

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επική νίκη του στην Πόλη επί της Φενέρ και τις συνεχόμενες επιτυχίες του στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός βάζει απόψε (21.00) έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των ελληνοτουρκικών μπασκετικών αναμετρήσεων, υποδεχόμενος στο κατάμεστο και πολύ «καυτό» ΣΕΦ την Αναντολού Εφές, σε μια αναμέτρηση δύσκολη και καθοριστική: μια ήττα δεν θα τον εκτροχιάσει καθώς θα διατηρηθεί στα ψηλότερα πατώματα της βαθμολογίας, μια νίκη όμως θα τον απογειώσει και θα του δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ. Οπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι «ερυθρόλευκοι» κατά 99% θα παίξουν ξανά χωρίς τους τραυματίες Σλούκα και Πίτερς.

Λίγο αργότερα (21.30), ο Παναθηναϊκός δίνει κι αυτός το 2ο παιχνίδι του στη «διαβολοβδομάδα», κόντρα στην Μπασκόνια στη Βιτόρια. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Τόμας (αναμένεται στις 18.40 σήμερα στην Αθήνα) και Αγραβάνη, ενώ αποφάσισαν να παραχωρηθεί δανεικός ο Χουγκάζ στο Περιστέρι προκειμένου να πάρει παιχνίδια.

Τα χθεσινά παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: Βαλένθια – Μακάμπι 93-94, Αρμάνι – Ερυθρός Αστέρας 74-68, Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 72-70. Οι υπόλοιποι αποψινοί αγώνες: 19.45 Φενέρμπαχτσε – Aλμπα, 20.00 Ζάλγκιρις – Παρτίζαν, 20.00 Μονακό – Ρεάλ, 22.00 Βιλερμπάν – Βίρτους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT