Χιλιάδες φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ, κερδίζει έδαφος το τένις

Χιλιάδες φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ, κερδίζει έδαφος το τένις

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δικό του φίλαθλο κοινό έχει αποκτήσει το ελληνικό τένις, χάρη στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη. Οι χιλιάδες άνθρωποι που, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, μετέβησαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας ανδρών για το κύπελλο Ντέιβις δείχνουν ότι το άθλημα έχει μπει στη… φίλαθλη καθημερινότητα των Ελλήνων.

Η άνοδος της εθνικής ομάδας, ύστερα από 19 χρόνια, στην πρώτη κατηγορία, σε συνδυασμό με τα «βαριά» ονόματα των αθλητών μας, δίνουν σπουδαία ευκαιρία στους ιθύνοντες για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τις δύο νίκες του στο μονό έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι χιλιάδες θεατές που έδωσαν και τις δύο ημέρες το «παρών» στο ΟΑΚΑ και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν εντυπωσίασαν ακόμη και τον φιναλίστ του αυστραλιανού όπεν. «Το να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο και ενθουσιώδες κοινό, που συγκεντρώθηκε για να γράψει ιστορία, είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Το πάθος και η ενέργεια αυτής της υπέροχης συγκέντρωσης έγιναν αισθητά εντός και εκτός γηπέδου και είναι μια στιγμή περηφάνιας για όλους τους Ελληνες. Αποτελεί τιμή μας που ήμασταν μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής και εκπροσωπήσαμε τα χρώματα της γαλανόλευκης για κάτι σημαντικό», έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT