Σούπερ Λιγκ 1: Σε σταθερή τροχιά πλέι οφ ο Βόλος

Σούπερ Λιγκ 1: Σε σταθερή τροχιά πλέι οφ ο Βόλος

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα ή του ύψους ή του βάθους, ο Βόλος νίκησε 3-0 στη Λιβαδειά και έριξε με θόρυβο την αυλαία της 21ης αγωνιστικής, σκοράροντας μέσα σε ένα μόνο παιχνίδι όσα γκολ είχαν σημειωθεί σε όλα τα υπόλοιπα! Και τα 3 γκολ ήλθαν στο β΄ ημίχρονο, με σκόρερ τους Πιρές (61΄), Ντέλετιτς (69΄) και Κούτσια (90΄), σε ένα ματς μοιρασμένο μέχρι το α΄ μέρος. Ο Βόλος επέστρεψε έτσι 5ος με 32 βαθμούς, έναν πάνω από τον Αρη και 7 από τον Ατρόμητο, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός είναι πια κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έναν βαθμό πάνω από την ουραγό Λαμία και έναν πίσω από τον Ιωνικό, που από τους 8 β. βρέθηκε με δύο σερί νίκες (επί Μιχάλη Γρηγορίου) στους 14.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (64΄ Νίκας), Μεχία, Βινίσιους, Νταμπό, Βήχος, Βρακάς, Γερεμέγεφ (64΄ Σαβιέρ), Παναγιώτου, Λούα Λούα (57΄ Σαχπεκίδης).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90+2΄ Τάχατος), Τσιρίνος (80΄ Καρτάλης), Ντέλετιτς (88΄ Πίρινεν), Κούτσιας.

Χωρίς μεγάλες συγκινήσεις το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Τέλος ο Πάρντιου από τον Αρη.

Η κορυφή της Σούπερ Λιγκ 1 έγινε ξανά «πράσινη» μετά το 2-0 του αγχωμένου Παναθηναϊκού επί της Λαμίας στη Λεωφόρο, πάντα υπό την αίρεση των εξελίξεων στον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» χαίρονται και για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τον Αϊτόρ, με τη συμφωνία να προβλέπει επέκταση του συμβολαίου του για 2+1 χρόνια, με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις (καλύτερος ο ΠΑΟΚ, από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες) και άνοιξε ακόμη περισσότερο τη διαφορά τους από την κορυφή. Και οι δύο είναι στο -5 από τον Παναθηναϊκό και θα πάνε στο -7 εάν πάρει η ΑΕΚ (εντός ή εκτός γηπέδων) το τρίποντο από τον Ατρόμητο.

Η 21η αγωνιστική ήταν η τελευταία του Αλαν Πάρντιου στον Αρη, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα από τον Ιωνικό. Τη θέση του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πιθανώς έως το τέλος της περιόδου θα πάρει ο Απόστολος Τερζής, με νέο πρόσωπο στην ομάδα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο 36χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με τον Αρη και θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που φόρεσε τη φανέλα και των 5 «μεγάλων» ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT