Βόλεϊ: «Πράσινο» προβάδισμα για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ

Βόλεϊ: «Πράσινο» προβάδισμα για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» νίκησαν στον Ρέντη τον Ολυμπιακό με 3-1 (21-25, 25-21, 25-23, 26-24) και στις 15 Φεβρουαρίου, στον Αγιο Θωμά, θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους δώσει το «εισιτήριο» για τον 3ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους.

Με τον Ερνάντες τραυματία, αλλά με τον Κόβαρ σε εκπληκτική ημέρα, οι «πράσινοι» αναδείχτηκαν σε πρωταγωνιστές σε μία αναμέτρηση με εντυπωσιακές μάχες στο φιλέ και θέαμα αντάξιο ενός ντέρμπι «αιωνίων». Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου κατάφεραν να πάρουν πόντους σε κρίσιμα σημεία, πήραν δύσκολους πόντους από το μπλοκ και ο Κόβαρ έδωσε πολλές φορές λύσεις από την επίθεση, αλλά και με άσους.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολο θα είναι και το επόμενο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζω ότι θα είναι γεμάτο και το γήπεδο», δήλωσε ο πρωταγωνιστής της βραδιάς Γίρι Κόβαρ και ο Μπρέντεν Σάντερ, συμπλήρωσε: «Παρά την απουσία του Ερνάντες, παίξαμε εκπληκτικά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο».

Στην αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στον τελικό με νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός πρέπει να υπερισχύσει με 3-0 ή με 3-1 και ύστερα να κατακτήσει και το «χρυσό» σετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT