Προετοιμασία σε δύο… γήπεδα για την ΑΕΚ

Προετοιμασία σε δύο… γήπεδα για την ΑΕΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το σώμα και την ψυχή να προετοιμάζονται για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά το μυαλό να βρίσκεται και στην αυριανή (13.30) εκδίκαση της υπόθεσης των δοκαριών, βρίσκεται η ΑΕΚ. Δύο υποθέσεις που μοιραία συνδέονται, καθώς η χθεσινή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με την οποία η Ενωση κατηγορείται για σχέδιο προκειμένου να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο στα χαρτιά αρκούσε για να ανέβουν οι τόνοι. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ την ενέταξε σε επιχείρηση ώστε να δυναμιτιστεί το κλίμα, ζητώντας από τους φιλάθλους της να αδιαφορήσουν. Η ίδια δεν απάντησε, θεωρώντας προσβλητική την αναφορά στους δύο οπαδούς της που έχασαν τη ζωή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας από τον κόσμο της να αγνοήσει τις όποιες προκλήσεις.

Στο δικαστικό πεδίο, στην ΑΕΚ θεωρούν πως η απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί την Παρασκευή (σε πρώτο βαθμό) θα δικαιώνει απολύτως την ομάδα για το θέμα των δοκαριών. Την υπεράσπιση του Ατρόμητου που κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών αναμένεται να αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ενώ υπάρχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ωστόσο, στην Ενωση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση η υπόθεση αυτή να επηρεάσει την αγωνιστική προσπάθεια των παικτών του Αλμέιδα που προετοιμάζονται ώστε να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Πολύ δύσκολη φαντάζει η συμμετοχή του Φερνάντες, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση και χθες γυμνάστηκε εκ νέου μόνος του, ενώ απών θα είναι και ο Μοχαμάντι που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Σκέψεις υπάρχουν για την παρουσία του Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, παίρνοντας τη θέση του Αθανασιάδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT