Κύπελλο: Το θερμόμετρο στα ύψη

Ολομέτωπη επίθεση Ολυμπιακού στην ΑΕΚ λίγο πριν από τον πρώτο ημιτελικό

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση κατά της ΑΕΚ εξαπέλυσε σε πολλά μέτωπα χθες ο Ολυμπιακός, με αφορμή τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Περιστέρι και λίγες ώρες πριν από τον μεταξύ τους πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» με μια μακροσκελή ανακοίνωση άφησαν ξεκάθαρες αιχμές για «χυδαίο», όπως το χαρακτηρίζουν, σχέδιο της Ενωσης να πάρει «στα χαρτιά» το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και να αντιμετωπίσει χωρίς απώλειες αύριο τον Ολυμπιακό. Παράλληλα κάνουν λόγο για ακαταλληλότητα της «Αγια-Σοφιάς», ενώ αναφέρονται επίσης στον ρόλο του Γιάννη Παπαδόπουλου στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και καλούν την ΕΠΟ και τον Λευτέρη Αυγενάκη να πάρουν θέση, μιλώντας για αλλοίωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

«Τα όσα θλιβερά είδαμε στο γήπεδο του Περιστερίου με τις μεζούρες, τους τραμπουκισμούς των διαιτητών για να διακόψουν τον αγώνα, από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το χυδαίο σχέδιο της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην αγωνιστεί και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, φέρνουν δυστυχώς το πρωτάθλημά μας στα μέτρα της Γ΄ Εθνικής και σε δεκαετίες που έκλειναν φώτα στα γήπεδα για να διακόπτουν αγώνες. Αυτοί που έκαναν… θυρανοίξια με εκβιασμούς και απειλές για να πάρουν άδεια καταλληλότητας, με αμέτρητες παραβλέψεις και παραβάσεις, χωρίς τα προβλεπόμενα πλέξιγκλας και άλλα προαπαιτούμενα ασφαλείας και όμως καμιά ομάδα δεν τους έκανε “ένσταση για αντικανονικό αγωνιστικό χώρο”. Αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των δικών τους φιλάθλων και δεν μπήκαν καν στον κόπο να ερευνήσουν περαιτέρω τον θάνατο δύο φιλάθλων που ίσως έχει αίτιο τις αναθυμιάσεις των χημικών από τα καπνογόνα. Δεν πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η γελοιότητα στα πειθαρχικά όργανα με επικράτηση όσων πήγαν στο γήπεδο με σκοπό να μην παίξουν, να κλέψουν τρεις βαθμούς στα χαρτιά και να παίξουν ξεκούραστοι τον πρώτο ημιτελικό.

Σαφείς αιχμές και για την καταλληλότητα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια – Προβλήματα με Χάμες, Χουάνγκ για Μίτσελ.

Για αυτή την αδιανόητη γελοιότητα, για αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και αλλοίωση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου πρέπει να πάρει θέση ο πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά και ο αρμόδιος υπουργός», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Στα αγωνιστικά, το πρόβλημα που υπάρχει με τους Χάμες και Χουάνγκ αναγκάζει τον Μίτσελ να αλλάξει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση. Αυτή τη στιγμή ο Μπιέλ έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να αναλάβει τον ρόλο του «δεκαριού» στον ημιτελικό με την Ενωση, έχοντας περισσότερες πιθανότητες από τον Φορτούνη, που δεν ήταν καν στην αποστολή για την Τούμπα. Ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό επίσης να δώσει φανέλα βασικού στον Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Σαμασέκου και Κανός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT