Βόλεϊ: Ένα ντέρμπι που…δεν μοιάζει με τα άλλα

Βόλεϊ: Ένα ντέρμπι που…δεν μοιάζει με τα άλλα

Με τρόπαιο το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό (19.00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρόπαιο το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό (19.00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι «πράσινοι» προηγούνται με 3-1 και θέλουν δύο σετ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη με 3-1 ή 3-0 με το «χρυσό» σετ.

Κάθε παιχνίδι, σε οποιοδήποτε άθλημα, ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» αντιπάλους είναι σημαντικό. Η σημερινή αναμέτρηση όμως είναι, σύμφωνα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλο, η σημαντικότερη. «Εχουμε δώσει πολλά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό είναι ξεχωριστό και είναι το σημαντικότερο έως τώρα, καθώς είναι ο ημιτελικός ενός ευρωπαϊκού θεσμού. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα», υπογράμμισε. Μέχρι και χθες δεν είχε αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τον Ερνάντεζ, ο οποίος δεν είχε παίξει στον πρώτο αγώνα λόγω τραυματισμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στον Αγιο Θωμά με στόχο την ανατροπή. «Θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Οπότε, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το ματς και το “χρυσό” σετ. Με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας», τόνισε ο Αλεν Παγένκ, ενώ ο προπονητής του συλλόγου Αλμπέρτο Τζουλιάνι χαρακτήρισε την αναμέτρηση «μεγάλο παιχνίδι». Οι θύρες στο κλειστό, σύμφωνα με τους γηπεδούχους, θα ανοίξουν στις 17.45. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι τυπωμένων καρτών διαρκείας και οι διαπιστευμένοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT