Φωνάζει για γκολ οφσάιντ ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Φωνάζει για γκολ οφσάιντ ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμεία επίθεση κατά της ΚΕΔ εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ, με αφορμή το γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τρίπολη. Οπως τονίζει ο «Δικέφαλος», έπειτα από την εξέταση της φάσης προκύπτει ότι πριν από το συγκεκριμένο τέρμα υπήρξε οφσάιντ για το οποίο ουδέποτε ενημερώθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης από τους Τζήλο και Καλαμπόκη, που ήταν υπεύθυνοι του VAR και του AVAR. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και πρωταθλήματος», ενώ παράλληλα ζητάει τη διαγραφή των συγκεκριμένων διαιτητών. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ ζήτησε να τοποθετηθεί δημόσια και το συνδρομητικό κανάλι.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε χρησιμοποίησε ως άλλοθι για τις αποτυχίες διαιτητικά λάθη. Στην Τρίπολη ωστόσο βιώσαμε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και συνακόλουθα του πρωταθλήματος», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. «Ο τηλεοπτικός πάροχος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τις αποφάσεις του διαιτητικού επιτελείου, το οποίο μέσω VAR έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στο σύνολο των καμερών», ήταν η θέση της NOVA.

• Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι το 2027.

• Η ΕΕΑ επέβαλε πρόστιμο 80.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 100.000 ευρώ στον Γ. Σαββίδη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση, με την οποία βεβαίωνε ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα για να είναι μέλος του Δ.Σ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT