Τζάμπολ από σήμερα στο φάιναλ-8 του Κυπέλλου

Τζάμπολ από σήμερα στο φάιναλ-8 του Κυπέλλου

Το παρθενικό φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί από σήμερα έως και την Κυριακή στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη, Περιστερίου, Κολοσσού και Πανιωνίου, ανοίγει την αυλαία του με τους δύο πρώτους προημιτελικούς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διοργάνωση η οποία συμπληρώνει αισίως 47 χρόνια ζωής και έχει συστηθεί με δεκάδες διαφορετικές μορφές, έρχεται φέτος να αφήσει υποσχέσεις πως είναι ικανή να προσδώσει στο ελληνικό μπάσκετ κάτι από τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Το παρθενικό φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί από σήμερα έως και την Κυριακή στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη, Περιστερίου, Κολοσσού και Πανιωνίου, ανοίγει την αυλαία του με τους δύο πρώτους προημιτελικούς. Αυτόν ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο (15.45) που έχει ξεκάθαρο φαβορί, μια και ο «ιστορικός» συμμετέχοντας στην Β΄ εθνική κάνει πλέον μια νέα προσπάθεια. Ο έτερος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στο Περιστέρι (19.15) είναι ο πιο αμφίρροπος (η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα επί των Θεσσαλονικέων), καθώς και στους αυριανούς (Ολυμπιακός – Αρης, Παναθηναϊκός – Κολοσσός), οι πιθανότητες για εκπλήξεις είναι ελάχιστες.

Στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Παπαγιάννης όλα δείχνουν πως θα δώσει το «παρών», παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει στον οπίσθιο μηριαίο, όπως και ο Ματ Τόμας, που έχει δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι από το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Τα τυπικά φαίνεται να μένουν για να λυθεί το συμβόλαιο με τον Αντριου Αντριους, ώστε να δηλωθεί ο Νέιτ Ουόλτερς στη θέση του. Στον Ολυμπιακό οι Κώστας Σλούκας και Τζορτζ Πάπας ανεβάζουν στροφές και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT