Μπάσκετ-Κύπελλο: Περιστέρι και ΑΕΚ «πέταξαν» στα ημιτελικά

Μπάσκετ-Κύπελλο: Περιστέρι και ΑΕΚ «πέταξαν» στα ημιτελικά

Περιστέρι και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν αύριο (15.45) μια θέση στον τελικό του φάιναλ-8

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιστέρι και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν αύριο (15.45) μια θέση στον τελικό του φάιναλ-8. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, σαφώς ανώτερη, επικράτησε (για τρίτη φορά φέτος) του ΠΑΟΚ με 77-64, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ντένμον με 23 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Μωραΐτη, που σημείωσε 16 πόντους και είχε 4 ασίστ.

Ο μαχητικός Πανιώνιος, που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική, έβαλε πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ (προηγήθηκε ακόμη και με δέκα πόντους στο α΄ ημίχρονο), η οποία χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης για να τον υποτάξει (88-93, κ.δ. 84-84). Μίτσελ και Μάιλς αποχώρησαν τραυματίες και ειδικά για τον πρώτο υπάρχει ανησυχία στην Ενωση.

Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με τους «ερυθρολεύκους» να αντιμετωπίζουν τον Αρη (15.45). Στην αποστολή των 14 παικτών συμπεριλήφθηκαν και οι Σλούκας και Πάππας. Στον Παναθηναϊκό σημειώθηκε εμπλοκή με τη λύση του συμβολαίου του Αντριου Αντριους και έτσι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με έξι ξένους στο αποψινό ματς (19.15) με τον Κολοσσό. Ο Παπαγιάννης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ σήμερα το πρωί θα «κοπεί» ένας εκ των Γουίλιαμς, Τόμας.

Μετά το φάιναλ-8, εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν και στο θέμα προπονητή, με την ιταλική ομοσπονδία να δίνει το ελεύθερο στον κόουτς της «Σκουάντρα Ατζούρα», Τζανμάρκο Ποτσέκο, να διαπραγματευτεί με το «τριφύλλι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT