Φάιναλ-8: Ντέρμπι «αιωνίων» στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Φάιναλ-8: Ντέρμπι «αιωνίων» στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός νίκησαν Άρη και Κολοσσό αντίστοιχα παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού «αιωνίων» στα ημιτελικά του Φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, προέκυψε αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκρίθηκαν στην επόμενη φάση νικώντας Άρη και Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα. 

Φάιναλ-8: Ντέρμπι «αιωνίων» στον ημιτελικό του Κυπέλλου-1
INTIME

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του στο Φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Πειραιά και κάτοχος του τίτλου απέκλεισε τον Άρη, επικρατώντας με 82-51 στον μεταξύ τους προημιτελικό, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Φάιναλ-8: Ντέρμπι «αιωνίων» στον ημιτελικό του Κυπέλλου-2
INTIME

Ο «διπρόσωπος» Παναθηναϊκός μετέτρεψε έναν… περίπατο, όπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, σε ντέρμπι, αλλά τελικά έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού, δίνοντας ραντεβού με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά (18/2, 19:15) του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικότατου Κολοσσού με 87-80, στα προημιτελικά του θεσμού και πλέον επικεντρώνονται στη «μάχη» των «αιωνίων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT