Τέλος ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο.

«Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έγινε ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του Μαρσέλο, μετά από τις Φλουμινένσε (2005-06) και Ρεάλ (2007-2022), με τον 34χρονο Βραζιλιάνο να γίνεται ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία των Μαδριλένων (25) αλλά και ο μοναδικός ξένος αρχηγός των μερένγκες.

Η υποδοχή του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο γήπεδο Καραΐσκάκη ήταν εντυπωσιακή όσον αφορά στην προσέλευση των φίλων της ομάδας.


Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος άσος σε ανάρτησή του, σημείωσε:

«Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, όπου με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρόλο που ήταν σύντομη η διαμονή μου, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα θα μείνουν για πάντα στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους οπαδούς του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον!

Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT