Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Λι μετά τους Πονίτκα και Μπέικον

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Λι μετά τους Πονίτκα και Μπέικον

Λαβωμένος στην περιφέρεια θα υπερασπιστεί ο Παναθηναϊκός την τιμή των όπλων του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, απόψε (20.30) στο ΟΑΚΑ. Εκτός των Μπέικον και Πονίτκα που θα είναι σίγουρα απόντες λόγω διαστρέμματος, ίσως μείνει εκτός και ο Πάρις Λι

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαβωμένος στην περιφέρεια θα υπερασπιστεί ο Παναθηναϊκός την τιμή των όπλων του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, απόψε (20.30) στο ΟΑΚΑ. Εκτός των Μπέικον και Πονίτκα που θα είναι σίγουρα απόντες λόγω διαστρέμματος, ίσως μείνει εκτός και ο Πάρις Λι. Ενιωσε ενοχλήσεις στην κνήμη και επειδή το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σημασία υπάρχει μια (μικρή) περίπτωση να προφυλαχθεί. Ο Σερέλης τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει συνετή διαχείριση, καθώς ανάγκη ξεκούρασης έχουν και οι Γουίλιαμς, Γουόλτερς, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αδιαφορήσει ο Παναθηναϊκός κι ας μην έχει πλέον ελπίδες για τα πλέι οφ. «Δεν είμαστε αδιάφοροι, χτυπάμε όλα τα παιχνίδια.

Το πρώτο πράγμα που είπαμε είναι να θυσιαστούμε και να βάλουμε τα κορμιά μας για τη νίκη», τόνισε και ερωτώμενος για το κόψιμο του Τόμας από τη λίστα των ξένων για το πρωτάθλημα, πρόσθεσε: «Ηταν μια δύσκολη απόφαση. Ο,τι και να επέλεγα, θα ήταν άδικο. Εχει κάνει τρομερή προσπάθεια και η αντιμετώπισή του είναι άκρως αποτελεσματική. Δυστυχώς είχα μόνο μία αλλαγή και δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο από το να επιλέξω τον Γκριγκόνις».

Η Μπαρτσελόνα ήλθε στην Αθήνα με τον Χίγκινς, αλλά ίσως να μην παίξει. «Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, παραλίγο να νικήσει και τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Πάντα είναι δύσκολα στο ΟΑΚΑ, πρέπει να σεβαστούμε και την καινούργια εικόνα του», τόνισε ο Γιασικεβίτσιους. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Τα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: 20.00 Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια, 21.00 Αλμπα – Εφές, 21.00 Βιλερμπάν – Μακάμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT